De prijzen

Elke deelnemer van de Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing 2013 maakt kans op verschillende aantrekkelijke voetbalprijzen. Het Voetbalshirt Van Het Jaar 2013 wordt bekend gemaakt op 13 Januari 2014. De onderstaande prijzen zullen zo snel mogelijk verzonden worden na de bekendmaking van de resultaten van de verkiezing. Winnaars zullen wij persoonlijk benaderen.

1e Prijs: 1 x Cadeaubon Voetbalreizen.com ter waarde van € 800,-
1e PrijsEen gratis voetbalreis t.w.v. €800,-, wie wil dat nou niet?! Deze bon geeft jou de beschikking een wedstrijd te bezoeken geheel naar keuze! Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalreizen.com. Zij zijn een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van geheel of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen. Zowel particulieren, bedrijven en groepen zijn bij Voetbalreizen.com aan het juiste adres. Lees hier meer over deze fantastische voetbalreisaanbieder. Heb je nog niet gestemd? Vergeet dit vooral niet te doen, want wie weet is deze prijs binnenkort wel van jou en bezoek jij misschien wel een van de grootste stadions ter wereld.

2e Prijs: 1 x Cadeaubon Subside Sports ter waarde van € 250,-

Subsidesportsbon 274X194Een cadeaubon van €250,-, daar kan je natuurlijk aardig wat voetbalshirts van kopen. Bijvoorbeeld het shirt waar jij op gestemd hebt! Daarnaast biedt Subside Sports natuurlijk nog veel meer merchandising aan. Subside Sports is de grootste online voetbalshop wereldwijd. Subside Sports heeft niet alleen de officiële voetbalshirts en merchandising van vele Europese topclubs. Zij bieden namelijk ook van vrijwel elk land het tenue van het nationale elftal aan. Subside Sports heeft voor iedere voetbalfan wel wat wils. Voetbalshirts scoren met deze cadeaubon is nog nooit zo makkelijk geweest! Lees hier meer over s'werelds grootste merchandising aanbieder!

3e Prijs: 1 x Cadeaubon Sportus.nl ter waarde van € 100,-

Kadobon100 274X210De derde prijs in de Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing 2012 is een cadeaubon van Sportus.nl! Sinds de oprichting in 1999 is Sportus.nl actief als unieke, eigentijdse webshop en niet meer weg te denken als dé leading shop op het gebied van Sportfashion. De moderne webshop heeft een uniek assortiment, gebaseerd op de hedendaagse kleding cultuur die sport en mode met elkaar verbindt. Past deze style volledig bij jou en heb jij ook nog eens gestemd op jouw mooiste voetbalshirt van 2012? Dan is deze bon natuurlijk ideaal voor jou! Ook zonder deze bon ben jij bij Sportus.nl natuurlijk op het goede adres voor jou sportfashion kleding. Nieuwsgierig? Klik hier en lees meer over de leading shop op het gebied van sportfashion.

4e Prijs: 1 x Bezoek aan een Eredivisie wedstrijd naar keuze voor 2 personen

Eredivisie _ticketsDe vierde prijs is een geheel gratis bezoek aan een Eredivisie wedstrijd naar keuze! Bezoek bijvoorbeeld de klassieker en geniet van de fantastische sfeer in het stadion!!! Je hebt de mogelijkheid om deze wedstrijd te bezoeken met een ieder ander tweede persoon! Wat is er nou leuker dan jouw favoriete club te supporten! Door middel van deze prijs kan dat. Subside Sports heeft niet alleen de officiële voetbalshirts en merchandising van vele Europese topclubs. Ook bieden zij het meest uitgebreide assortiment Eredivisie merchandising aan. Vandaar dat jij de kans hebt deze Eredivisie shirts gedragen door natuurlijk de Eredivisie spelers in het echt te aanschouwen!

5e Prijs: 1x COPA retro shirt

Gratis COPA RetroshirtDe vijfde prijs is een retro shirt van het merk COPA. COPA is een onderscheidend sport fashion merk, dat in haar kledinglijn voetbal en de rijke historie daarvan uitademt. De COPA Classic retro collectie is geïnspireerd door legendarische teams, spelers, wedstrijden en toernooien uit de voetbalgeschiedenis. Meesterlijke Retro Shirts, Retro Jacks en Accessoires! Wat te denken van dit fantastische retroshirt? Dit retroshirt is een kopie van het Nederlands elftal voetbalshirt van de jaren '50. In 1956 vond de eerste versie van de Nederlandse Eredivisie plaats. Vanaf dit moment schrijft de KNVB Nederland ook in voor kwalificatiewedstrijd voor internationale eindtoernooien. Als stemmer maak jij kans dit fantastische shirt. Dit shirt staat symbool voor intreding van het Nederland elftal in het wereldwijde topvoetbal!

 6e Prijs: 6 x FCLOCO boxershort

Gratis FCLOCO Boxershort Naar KeuzeDe zesde prijs wordt verdeeld over zes winnaars. Zij winnen allen een FCLOCO boxershort naar keuze. FCLOCO beschikt over een aantal zeer spectaculaire modellen! De collectie is sinds kort weer uitgebreid met nog meer FCLOCO boxershorts. Wat te denken van de nieuwe Les Bleus boxer! FCLOCO vindt de inspiratie in de jaren '70. Een nieuw tijdperk in het voetbal begint. Doordat voetbalwedstrijden op tv worden uitgezonden veranderen voetballers plotseling in beroemdheden Bewust van hun nieuwe status, kiezen de spelers voor een rock 'n roll levensstijl. Ze zijn regelmatig te vinden op de dansvloeren van nachtclubs met glamoureuze blondines en modellen. De spelers hadden de looks met hun lange haren en de meiden vielen als bakstenen voor hen. Het doel van FCLOCO is om de liefde voor het mooie spel te combineren met stijlvolle mode in de vorm van te gekke boxershorts die niet mogen ontbreken in jouw kledingskast.

7e Prijs: 4 x 1000 Voetbalshirts Boek (Bernard Lions)

4 X 1000 VoetbalshirtsDe zevende prijs wordt verdeeld over vier winnaars. Zij winnen allen het boek 1000 Voetbalshirts geschreven door Bernard Lions. Bernard Lions heeft dé bijbel op het gebied van voetbalshirts gelanceerd. Dit 208 pagina's tellende boek is een musthave voor de echte liefhebber van voetbalshirts! De volgende citaat komt onder andere naar vorren in dit schitterende boek: ''De voetbalshirts dienen als een tweede huid, een harnas waarin spelers veranderen van mensen die fouten maken in helden die wereldprestaties leveren. In deze shirts worden mannen en vrouwen op een voetstuk geplaatst door hele naties. Van een voetballer wordt altijd verwacht dat deze het voetbalshirt met haar geheime krachten eert en de dromen en hoop voor spelers, fans, steden en landen representeert.... Ieder voetbalshirt is uniek. Voetbalshirts staan voor hele tijdperken, laten je terugdenken en dromen over legendarische wedstrijden en onvergetelijke teams. Deze voetbalshirts zijn overblijfselen van legendes.'' Een boek dat voor iedere voetbaliefhebber van heel veel waarde moet zijn!

8e Prijs: Alle stemmers ontvangen 10% korting te gebruiken bij Subside Sports en Sportus!

KortingEen prijs voor iedere stemmer. Dat is pas een prijs!!! Iedereen die een stemt uitbrengt op zijn/haar favoriete voetbalshirt zal via de mail een kortingscode ontvangen van zowel Subside Sports als Sportus. Deze kortingscode zal naar iedere stemmer verstuurd worden, nadat de prijswinnaars bekend zijn gemaakt. Deze geeft jouw 10% korting op het aan te schaffen product. Stemmen is nog nooit zo leuk geweest. Voor je stem wordt je dus beloond en maak je natuurlijk ook kans op 7 andere fantastische prijzen welke geschikt zijn voor iedere voetballiefhebber.