Hoe stemmen?

De organisatie van De Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing 2013 heeft 25 voetbalshirts geselecteerd, welke kans maken om Voetbalshirt Van Het Jaar 2013 te worden. De geselecteerde voetbalshirts worden door club- en landenteams gedragen tijdens het seizoen 2013-2014. Kies uw favoriete voetbalshirt en breng uw stem uit! Wanneer u uw favoriete voetbalshirt niet tussen de selectie van 25 voetbalshirts ziet staan, kunt u ook zelf een suggestie doorgeven en eventueel een foto van het desbetreffende voetbalshirt uploaden via de website.

Om uw stem te valideren, moet u uw naam en e-mailadres invullen. U dient hiervoor een geldig e-mailadres in te vullen. Zodra u gestemd heeft, komt u in aanmerking om één van de leuke prijzen te winnen! Daarnaast ontvangt iedere stemmer per e-mail een kortingscode van 10% eenmalig te gebruiken bij Subside Sports en Sportus.nl. Per e-mailadres kan er één keer gestemd worden op Het Voetbalshirt Van Het Jaar 2013. De periode dat er gestemd kan worden is van 9 december 2012 tot 7 februari 2014.

Deelnemersvoorwaarden

Het winnen van de prijzen wordt mogelijk gemaakt door de partners van De Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing 2013. Om kans te maken op de prijzen bent u verplicht om:

  • een stem uit te brengen op Het Voetbalshirt Van Het Jaar 2013 en uw naam en e-mailadres in te vullen;
  • akkoord te gaan met de verstrekking van uw e-mailadres gegevens aan Subside Sports, Sportus.nl, Voetbalshirts.com en Voetbalreizen.com voor de ontvangst van e-mailnieuwsbrieven van deze partners;
  • akkoord te gaan met de deelnemersvoorwaarden en privacystatement.

De verwerking van uw persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met de relevante wet- en regelgeving. In het privacystatement kunt u nalezen op welke wijze de organisatie van De Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing 2013 uw persoons-gegevens verwerkt en hoe u bezwaar kunt maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens.