Partners en sponsors

Dit jaar wordt De Voetbalshirt Van Het Jaar Verkiezing 2013 weer mede mogelijk gemaakt door een aantal partners en sponsors. Deze kunt u aan de rechterzijde vinden. Wij zijn hen zeer dankbeer. Hieronder vindt u informatie over de desbetreffende partners en sponsors:

Subside Sports
Subside SportsVoor jouw favoriete voetbalshirt ben je bij Subside Sports op het goede adres. Je kan het je zo gek niet bedenken, Subside Sports heeft het! Subside Sports is één van de grootste aanbieders van voetbalmerchandising ter wereld. De internationale voetbalspecialist Subside Sports is opgericht in 1997 en levert voetbalshirts, limited editions van voetbalartikelen en exclusieve voetbalproducten van over de hele wereld. Zowel van clubs als nationale teams uit Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Subside Sports biedt dus niet alleen de officiële tenues en merchandising van vele Europese topclubs aan. Zij bieden namelijk ook van vrijwel elk land het tenue van het nationale elftal aan. Tevens vind je bij Subside Sports merchandising van de wat "kleinere" clubs en zelfs van Zuid Amerikaanse clubs. Het assortiment van Subside Sports bestaat uit meer dan 6000 verschillende producten, verdeeld over 700 rubrieken. Subside Sports: Het grootste aanbod voetbalshirts & merchandising wereldwijd!

Sportus.nl
SportusSinds de oprichting in 1999 is Sportus.nl actief als unieke, eigentijdse webshop en niet meer weg te denken als dé leading shop op het gebied van Sportfashion. De moderne webshop heeft een uniek assortiment, gebaseerd op de hedendaagse kleding cultuur die sport en mode met elkaar verbindt. Het enige wat de trendy shop - met stevige Hollandse wortels - nog naar het verleden verwijst, is de roemrijke retro voetbalshirts en jacks collectie.
Sportus.nl levert diverse artikelen van top merken als Adidas Originals, Bjorn Borg, Converse, COPA Classic, COPA Designed by, Cruyff Classics, Dacquasparta, De Buitenspelers, FCLOCO, Footballculture, Fred Perry, Gola Classics, Goliath, Hummel, Helly Hansen,
Lacoste, Le Coq Sportif, New Balance, Nike Sportswear, Onitsuka Tiger, Original Penguin, Pantofola d’Oro, Pele Sports, Puma, Quick, Robey, Sergio Tacchini, Spielraum en Sports d'Epoque. De grote collectie Diego Maradona en Johan Cruyff artikelen is tevens typerend voor het veelzijdige assortiment van Sportus.nl. Andere helden met een eigen trotse collectie bij Sportus.nl zijn George Best, Bjorn Borg en Pelé.

Voetbalshirts.com
VoetbalshirtsVoetbalshirts.com biedt niet alleen voetbalshirts aan van clubteams uit Europa en Zuid-Amerika, maar ook van de landenteams. Ben jij niet geïnteresseerd in de nieuwe landenshirts, maar juist in de oude? Op Voetbalshirts.com zijn ook retroshirts te vinden. Kortom, op Voetbalshirts.com is de kans heel groot, dat jij jouw favoriete voetbalshirt vindt! Ook voor het laatste nieuws op het gebied van voetbalshirts ben je hier op het juiste adres, want er wordt voortdurend nieuws gepost over uitgelekte nieuwe voetbalshirts. De populariteit van voetbalshirts is de belangrijkste graadmeter voor de populariteit van spelers of voetbalclubs. Voetbalshirts.com heeft het grootste aanbod voetbalshirts en registreert het zoekgedrag van de bezoekers nauwkeurig.

Frenk De Boer

Officieel Logo Frenk De Boer
Frenk de Boer is streng doch rechtvaardig, een tikkeltje sarcastisch, af en toe flauw en neemt nooit een blad voor de mond. De parodie op de succesvolle trainer van Ajax brengt je dagelijks toffe filmpjes, humor en nieuws uit de voetballerij.


Voetbalpings
VoetbalpingsBegonnen in juni 2011 als Twitter-account met het tweeten van het actueelste voetbalnieuws, is Voetbalpings ten tijde van 2013 een volwaardige voetbalnieuwswebsite van jongeren voor voetbalfans. Het Twitter-account van Voetbalpings is zelfs het tweede grootste voetbalnieuws-account van Nederland, gemeten naar aantal volgers. Dit zegt wel wat over de populariteit van Voetbalpings in Nederland. Dit aantal groeit wekelijks met zo’n 1000 nieuwe fans. Voor het allerlaatste voetbalnieuws ben je bij Voetbalpings op het goede adres! Volg ze snel op Twitter en like ze natuurlijk op Facebook en blijf op de hoogte van het meest  recente voetbalnieuws.

Voetbalreizen.com
VoetbalreizenVoetbalreizen.com is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van geheel of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen. De organisatie bestaat inmiddels 8 jaar en wordt geleid door 2 ambitieuze ondernemers. Beide heren hebben een passie voor het voetbal zelf en het gebeuren daar omheen. De organisatie brengt u graag naar de mooiste en spannendste Europese voetbalcompetities. Zowel particulieren, bedrijven en groepen zijn bij Voetbalreizen.com aan het juiste adres. Arrangementen bestaan standaard uit één of meerdere overnachtingen, een retourvlucht (inclusief belastingen en heffingen) en een wedstrijdticket om de wedstrijd vanaf een goede zitplaats te aanschouwen. Tevens bestaan er diverse mogelijkheden om bestaande arrangementen naar jouw persoonlijke wensen aan te passen. Jouw voetbalreis wordt van A tot Z georganiseerd! Kortom: voor iedereen een voetbalreis op maat!